The World Around Us

Twee verjaardagen: CYSD en Lisette

Country: India by Lisette

01-04-2008

CYSD vierde vorige week haar 26e verjaardag en natuurlijk was ik van de partij! Doordat ik pas laat aankwam heb ik niets van de (late) voorbereidingen mee gemaakt. Ik kreeg alleen de vraag of ik voor fotografe wilde spelen om vooral de tribal women vast te leggen. Nou, dat is natuurlijk een leuke opdracht, dus jahaa riep ik door de telefoon! 😉

Tribal-Women1W

Vaak duurt het een tijdje voor je de dames los krijgt.. en ze zaten ook echt in een erg vreemde omgeving voor ze (in een conferentiezaal met sjieke bureaustoelen en microfoontjes op de tafels.. een foutje want hierover had de organisator niet over nagedacht. Jammer, maar ik kreeg ze wel aan het lachen uiteindelijk!

Tribal-Women2W

De tweede verjaardag was de zaterdag daarvoor, 22 maart – ik mag mezelf nu 33 jaar noemen! Geweldig om iedereen weer te zien! Voor het dansen heb ik de Orissa vols uitgenodigd lekker te eten bij Hotel Mayfair. Alleen de vols omdat we een close clubje zijn en ik ze een maandje heb moeten missen waardoor we elkaar allemaal veel te vertellen hadden.