The World Around Us

Een jaartje ouder

Country: India by Lisette

27-03-2007

Vorige week weer een jaartje ouder geworden en ik voel me al stukken wijzer! 😉

Op de dag zelf ben ik gefeliciteerd door vrijwel iedereen op het werk, kreeg een kadootje van ‘mijn’ MIS Unit en deelde ik cake uit om toch een beetje Nederlands te blijven. Trakteren omdat je jarig bent gebeurt hier niet veel. Laat staan dat je het keukenpersoneel en de schoonmaker trakteert. Ik wel, dus dat is weer een mooi statement.

Ik mocht een heerlijke lunch wegpeuzelen in het Hilton Hotel met Karen en Junayd en kreeg als toetje een hele echte chocolade verjaardagstaart met ‘Happy Birtday” erop! Mjammie… Gelukkig werd de taart niet in mijn gezicht gesmeerd zoals vorig jaar, dat is toch zonde van al dat lekkers!

Mijn plan om na het werk te gaan snacken in het Swosti Hotel met mijn collega’s Jeetu, Prangya en Sikta mislukte, dus dat gaan we een keertje in april doen. ’s Avonds gezellig gebeld met mijn ouders en samen met Caroline bij Neil lekker gegeten en met mijn nieuw veworven kadootjes van hen kaartspelletjes gespeeld.

Het weekend ervoor had ik een feestje gegeven met de bedoeling met zijn allen uit te gaan en te gaan swingen op Bollywood muziek. Helaas kon het swingen niet doorgaan: momenteel is de strijd om de wereldbeker cricket gaande dus zijn er overal live-uitzendingen.. lekker saai.

Daarom lekker gedanst in de huiskamer en dat ging ons ook goed af. Er was een leuke mix aan volunteers (Caro, Neil, Ken, Joyce), vrienden (Prabhu, Mani, Raja, Aditi & Anand) en collega’s (Elasha, Manas, Bani, Subha) met veel snacks, pizza’s en drank! Natuurlijk weer veel te veel ingeslagen.. je wilt toch niets tekort komen?!

En ja hoor, vergeten om een foto te nemen! Deze keer blijft de column dus fotoloos, mu dukhita!