The World Around Us

Toegewezen HR-taken

Country: India by Lisette

08-04-2007

Plots krijg ik extra werk en houd ik me bezig met het verzamelen van informatie voor beoordelingsgesprekken en salarisbesprekingen. Ik heb anderhalve week hiervoor gekregen! Verder ga ik me ook tijdelijk bezighouden met een onderdeel voor vernieuwde contracten tussen CYSD en haar middenmanagement.

We hebben een compleet nieuwe HR-afdeling, maar toch schijnt mijn inzicht nodig te zijn hiervoor. Contracten houden onderwerpen in als tijdig en kwaliteit rapporteren, managen van je collega’s (waar ze niet getraind in zijn, dus ik ga nog eens met Jaga om tafel zitten om dit nog eens aan te kaarten-de verwachtingen moeten ook reeël zijn), kwartaalplannen etc. Het is meer een aanvulling op de huidige functieomschrijvingen en contracten.

Weer eens wat anders, je VSO-leven is nooit hetzelfde! 😉