The World Around Us

Hoe ziet 2007 eruit voor mij?

Country: India by Lisette

12-12-2006

 

LazyLaten we maar eens beginnen met te bedenken dat ik ergens op de aardbol lig te genieten van iedere dag nieuwe ervaringen, een lekker zonnetje (in de winter dan, haha), een rustig morgenritme, etc., etc.

 

 

Plane

Vervolgens neem ik na een paar maandjes in het nieuwe jaar het vliegtuig naar Nederland om iedereen te bezoeken!

 

 

DirectionsHmmm… en voor je het weet is het dan alweer december 2007 en moet ik hard gaan nadenken wat ik hoop, verwacht en mijn best voor ga doen in 2008! Time flies 🙂 !!!

 

 

Eén ding weet ik zeker, ik hoop, verwacht en doe mijn best om ervoor te zorgen dat alle mensen op de wereld eindelijk eens de handen ineen slaan om de armoede aan te pakken. Veel wereldproblematiek heeft vele oorzaken, en alle oorzaken zijn weer verbonden met elkaar, het is onmogelijk om het ene te zien zonder het andere. Maar dat betekent niet dat we het dan maar op moeten geven.

Betekent dit dat ik een onophoudelijke optimist ben? Vast wel.

Betekent dit dat ik een dromer ben? Zeer zeker!

Betekent dit dat ik op de goede plek ben beland in mijn eenendertigste jaar? Absoluut!!

Betekent dit dat ik de moed niet opgeef mijn bijdrage te kunnen leveren aan het stoppen van de extreme armoed? Inderdaad.

Betekent dit dat ik gelukkig ben? Ja hoor!

Betekent dit dat ik trots ben op de steun van mijn vrienden en familie? Heel erg!

Ik weet het zeker… óóit ziet het plaatje er zo uit:Hands